Kundaliniyoga

 Du hittar mig på Muskelbyråns/Dalarnas kundaliniyogacenters yogasida på Facebook och anmäler dig via Muskelbyrån. 

muskelbyran.eu/
www.facebook.com/muskelbyran

VARMT VÄLKOMMEN!

 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser/asanas.....andningsövningar/pranayama, avslappning samt olika typer av meditationer som ofta inkluderar mantras (sång/chanting) och mudras (hand- och fingerställningar). 
Enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt och förmåga stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. 
Kundaliniyoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet utifrån dina förutsättningar. Du märker någon form av effekt redan vid första passet, men det är bra att gå några gånger för att känna upplevelserna i dig vad gäller andning, rörelse, avslappning och meditation.  Du behöver ingenting annat än dig själv, en yogamatta, bekväma kläder och ett öppet sinne.

Jag har fastnat för kundaliniyoga för att det är en yogaform där andligheten utvecklas - den feminina kraften Shakti väcks. 

På mina pass kan du slappna av, andas och njuta. Yoga är avslappnande, skapar glädje och är samtidigt mycket energihöjande. Du känner dig pigg, glad och lugn efter ett pass. 

På Muskelbyrån/Dalarnas Kundaliniyogacenter finns allt du kan behöva för att känna dig bekväm, mattor, bolster, kuddar och filtar. Du hittar program och evenemang här: www.facebook.com/muskelbyran   

Du hittar mer information på SKY - Sveriges kundaliniyogalärares riksförbunds hemsida.

www.kundaliniyoga.nu